Lélekút - fejlődés,

hogy csoda legyen az élet


Vízprogramozás

Kutatások bizonyítják, hogy a víz kristályszerkezetének módosulásával reagál a környezetében lévő energiákra.

Emoto a mágneses rezonancia analizáló (MRA) készülékével láthatóvá teszi az emberi szem számára a vizsgált anyagokban rejlő energiákat. Így jelenítette meg az anyagi, és nem anyagi jelenségek - gondolatok, szavak, zene, globális események - vízre gyakorolt hatását is.

 

 

Mivel a testünk túlnyomó része víz, ezért ez az egyik legegyszerűbb módja, hogy akár a sejtjeinkhez is eljuttassuk a szervezet, vagy a lélek gyógyulásához, átalakulásához, fejlődéséhez szükséges információkat, energiákat, rezgéseket.

Ne feledd, hogy olyan mértékben képes segítségedre lenni (mint a többi módszer is: gyógyszer, műtét, homeopátia, természetgyógyászat, lélekgyógyászat, stb.), mint amennyire engeded, illetve amennyire fel vagy készülve a gyógyulásra, a változásra.

Vízbe programozott információ bármi lehet, amit el szeretnél érni. Akár testi-, lelki gyógyulás, lelki fejlődés, rezgésszint emelés, megbocsátás elősegítése, bármely csakrádnak az erősítése, vágyott munkahely, párkapcsolat megtalálása, stb.

Csakis tőled függ, hogy mely célod eléréséhez használod.

 

Vízprogramozás lépései:
1. Válaszd ki mit is szeretnél programozni.
Pédául: a gyökér csakrámat szeretném harmonizálni a pénzügyi és egzisztenciális biztonságom megteremtése érdekében. Ezzel kinyilvánítottad a szándékodat.
2. Engedj csapvizet egy üvegkancsóba és tedd rá a kancsót a poháralátétre.
3. Hagyd kb. 8-10 órán keresztül a vizet a poháralátéten, mert körülbelül ennyi idő alatt „veszi fel” a víz az információkat.
4. Naponta legalább 3-szor igyál meg egy pohár programozott vizet.

A programozott vizet tartsd távol számítógéptől, mobiltelefontól, mikrohullámú sütőtől.

Ha szeretnéd a csakrák által képviselt energiákat vízprogramozással harmonizálni, akkor az üvegmandaláim oldalon megrendelheted az általam festett csakrás poháralátéteket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© Minden jog fenntartva.