Lélekút - fejlődés,

hogy csoda legyen az élet


Spirituális Választerápia

Spirituális választerápia - SVT - az elme tisztításának és újraprogramozásának folyamata lehetővé teszi az élet sokkal pozitívabb megélését.

Segítségével mélyebben és teljesebben tapasztalhatod meg mindazt, ami jó.

Ezt az elme tisztítására szolgáló eljárást, a szabadság ösvényét spirituális választerápiának (SVT) nevezik. Az SVT által nemcsak a tudatalatti elmét vagyunk képesek megvizsgálni és tisztítani, hanem magát az egész lélekkrónikát is.

 

A lélek feljegyzéseit rendszerint Akása-krónikaként említik. Ez tartalmazza a lélek összes tapasztalatát az isteni terv kialakulásának pillanatától egészen a jelen pillanatig, és azon túl. A jelenlegi és az összes többi élet valamennyi programozása feljegyeztetett az Akása-krónikában.
 

Ez a könyv lépésről lépésre mutatja be a folyamatot. Tartalmazza az alapvető fogalmakat és eljárásokat, az esettanulmányokat és a bibliai, pszichológiai és tudományos alaptételeket, amelyekre az SVT támaszkodik. Fontos része az SVT tanfolyamainak, amelyeket az Egyesült Államokban és világszerte számos más országban (köztük már Magyarországon is!) tartanak.

 

 

 

 

 


© Minden jog fenntartva.