Lélekút - fejlődés,

hogy csoda legyen az élet


Kvantumszinkronizáció

Életünk folyamán számtalan viselkedési mintát sajátítottunk el boldogulásunk érdekében. Megélt tapasztalataink alapján különböző következtetéseket vontunk le magunkról, az életünkről, arról, hogy nekünk mit lehet, mit nem, mit tudunk megoldani, mit nem. És ha ez még nem lenne elegendő, akkor számtalan hiedelmet (tévesen kialakított véleményt) is beépítettünk világnézetünkbe.

Nos ezeket a viselkedési mintákat, következtetéseket, hiedelmeket már úgy megszoktuk, hogy már észre sem vesszük, hogy jó pár már nem is érvényes ránk, mégis ennek megfelelően élünk, és ezek irányítják életünket.

Számtalan létezéséről nem is tudunk, mert már elfelejtettük, vagy talán sosem tudatosítottuk magunkban.

A Kvantumszinkronizációval többek között ezeket a mintákat, berögzült elméleteinket tudjuk átírni, melyek testi, vagy lelki-élethelyzeti problémáinkat eredményezik. Így képesek vagyunk az életünk átformálására, és végre előhúzhatjuk azokat a képességeinket, melyek sikeressé, boldoggá tesznek minket.

"A Kvantumszinkronizáció egy gyors és hatékony tudományos módszer, amelynek a segítségével csökkenthetjük a fájdalmat, és segíthetjük a gyógyulást. Azonnali, látható és érzékelhető változásokat idéz elő a testben. Megismételhető, és kiállja a tudományos kísérletekre vonatkozó szigorú követelményeket. A Kvantumszinkronizáció az első kezelés után is még sokáig kifejti hatását, finoman kiegyensúlyozza és felszámolja a testi és lelki egészség útjában álló akadályokat."

Frank J. Kinslow

 

A Kvantumszinkronizáció, vagy más néven Mátrix energetika módszer lényegét a kvantumfizikában találhatjuk meg. Ugyanis a kvantumfizika azt mondja, hogy a figyelem által a kvantumrészecske mozgása megváltozik. És pont ez a változás az amire szükségünk van. Ez a változás indítja el a testben az öngyógyító mechanizmust. Ez a változás fogja kitisztítani az érzelmi, lelki problémákat.

Mindenképpen érdemes elolvasni Frank J. Kinslow - Az azonnali gyógyulás című könyvét, mely nagyon jól leírja ezt a módszert, és akár Te is könnyen elsajátíthatod.

 

A kvantumszinkronizáció alkalmazása nagyon egyszerű:
Két ujjaddal a testeden keress 2 pontot, és fejezd ki szándékodat, hogy milyen témában szeretnél változást elérni, és ez által a kvantumrészecskék megkapták azt a figyelmet, ami által megváltoztatják mozgásuk irányát.

Ezek után koncentrálj a tiszta tudatra, és hagyd, hogy a természet végezze a dolgát.

 

Ha szeretenéd megtapasztalni, hogy milyen amikor nem magadon végzed a kvantumszinkronizálást, jelenkezz be egy kezelésre. Először átbeszéljük a problémádat, ha igénylet, tudatosítjuk a problémád mögötti okokat, viselkedési mintákat. Majd ezeknek megfelelően elindítjuk a kvantumszinkronizációt.
Kvantumszinkronizáció ára 6000 Ft/óra.

 

Tolnai Erzésbet Éva

 

 

 

Ha szeretnél bejelentkezni kvantumszinkronizációra, vagy kérdésed merült fel, írj bátran
E-mail cím:
Tárgy:
Üzenet:


Alkalmaztad már a Kvantumszinkronizációt? Tapasztalásaid megírásával másoknak segítesz.


 


© Minden jog fenntartva.