Lélekút - fejlődés,

hogy csoda legyen az élet


Bemutatkozás

Tolnai Erzsébet Éva nevet kaptam szüleimtől 1968. április 1-én. Kiskorom óta folyamatos kísérleti nyuszi voltam az orvosok keze között. Ismeretlen és ez által gyógyíthatatlan "betegségeim" voltak, amivel nem igazán tudtak mit kezdeni.

Az 1988-as évek környékén kaptam kezemhez Louise L. Hay: Éld az életed című könyvét, mely rádöbbentett, hogy a sorsunkért és betegségeinkért mi vagyunk a felelősek. Ekkor elkezdődött az életem.

Elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot, mely megerősített abban, hogy nem vagyok tehetetlen, csak tenni kell. Sikerült kigyógyulnom a lisztérzékenységemből is, melyet az orvostudomány a mai napig gyógyíthatatlan betegségnek tart.

Ekkor legszívesebben telekürtöltem volna a világot, hogy felrázzak mindenkit! Megoldhatunk minden problémát, ha felébredünk!!!

Azóta sok időt és energiát fordítottam arra, hogy minél több spirituális módszert megismerjek, melyek előrébb visznek a testi-lelki fejlődésemben. Ezekkel a módszerekkel másokat is képes vagyok segíteni fejlődésükben.

Számomra mindenképpen fontos volt, hogy olyan rendszert állítsak össze, mely segít a léleknek és segít a testnek is. Hiszen a kettő egymásra épülve képes egészségben, vagy betegségben létezni.

 

Tolnai Erzsébet Éva

 

 

 

 

 

 

 

 


© Minden jog fenntartva.